 |
Autor |
Wiadomość |
Łysy
Trzymajacy Władze

Dołączył: 02 Lut 2007
Posty: 149 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Poznań A6/B8
|
Wysłany:
Śro 18:13, 26 Lis 2008 |
 |
Pytania z 1 grupy:
1. Różnica pomiędzy ubojem normalnym, a ubojem z konieczności.
2. Opisać osłonki celulozowe: podział, pochodzenie, zastosowanie, ogólnie wszystko:)
|
Post został pochwalony 0 razy
|
|
 |
 |
|
 |
wejka
studencik

Dołączył: 03 Lut 2007
Posty: 32 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: B3/ A2 Poznań
|
Wysłany:
Śro 20:04, 26 Lis 2008 |
 |
z drugiej:
1. Ubój domowy a gospodarczy
2. Wędliny surowe
|
Post został pochwalony 0 razy
|
|
 |
 |
ela
vip

Dołączył: 20 Sty 2008
Posty: 14 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: b5
|
Wysłany:
Czw 11:16, 27 Lis 2008 |
 |
grupa o 17.00 miała
1. kiełbasy(definicje, przykłady, podział)
2. czynniki wewnętrzne i zewnętrzne kształtujące jakość wędlin surowych
|
Post został pochwalony 0 razy
|
|
 |
 |
Łysy
Trzymajacy Władze

Dołączył: 02 Lut 2007
Posty: 149 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Poznań A6/B8
|
Wysłany:
Sob 16:25, 28 Lut 2009 |
 |
Wrzuciłem na serwer te pliki, które są/były na poczcie:
[link widoczny dla zalogowanych]
Zawartość:
1 Wprowadzenie; 2 Surowiec; 3 Funkcjonalne; 4 Przetwory
|
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez Łysy dnia Sob 18:49, 28 Lut 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
 |
 |
kulka
studencik

Dołączył: 03 Lut 2007
Posty: 21 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Poznań / Konin ;)
|
Wysłany:
Sob 18:29, 28 Lut 2009 |
 |
ten plik o uboju jest z TPSów
|
Post został pochwalony 0 razy
|
|
 |
 |
Łysy
Trzymajacy Władze

Dołączył: 02 Lut 2007
Posty: 149 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Poznań A6/B8
|
Wysłany:
Sob 18:50, 28 Lut 2009 |
 |
Dzięki za uwagę Już poprawione:)
|
Post został pochwalony 0 razy
|
|
 |
 |
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB
© 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
|